Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Saint Tropez

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Saint Tropez inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Saint Tropez miniguide

Leiebil Saint Tropez
Bilutleie Saint Tropez

Saint-Tropez er en by i Sør-Frankrike, på den franske Rivieraen. Saint-Tropez ligger 75 kilometer sørvest for filmbyen Cannes i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur. Byen ligger i departementet Var. Her bor 5.800 innbyggere.

Saint-Tropez er berømt for sine vakre strender og som havn for seilbåter. Her kommer kjente filmstjerner hvert år.  Byen arrangerer festivalen Fête de la Bravade i mai. Denne tradisjonen går tilbake til 1500-tallet, og innebærer salutter, provencalsk sang og dans. Blant byens strender er Plage des Graniers, Plage des Cannebiers og Plage de la Moutte verdt å få med seg, i tillegg til strendene i Pampelonne-Ramatuelle. Saint-Tropez har en god kunstsamling i Musée de l’Annonciade, der besøkende kan se verker av Matisse bl.a. I sjøfartsmuseet er det god dokumentasjon på 2. verdenskrig. I oktober arrangeres det regatta hvert år, og det er marked på Place aux Herbes.

Nærmeste flyplass er Toulon-Hyeres, 45 kilometer sør for Saint-Tropez.