Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vannes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vannes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vannes miniguide

Leiebil Vannes
Bilutleie Vannes

Vannes er en by nordvest i Frankrike, i Bretagne. Vannes ligger 75 kilometer nord for St. Nazaire ved Golfe de Morbihan. Byen er hovedstad i departementet Morbihan. Det bor ca. 54.000 innbyggere i havnebyen.

Vannes ble grunnlagt for mer enn 2000 år siden av romerne. Blant byens severdigheter finner vi katedralen St.Pierre. Vannes har en godt bevart indre by som er omgitt av murer fra middelalderen. Herr er det et stort tårn, og et tidligere slott, Chateau de l’Hermine som ble omgjort til palass på 1700-tallet. Chateau Gaillard ble bygget på 1500-tallet og er et godt eksempel på middelalderens arkitekturkunst.  Her holder i dag byens arkeologiske museum til. Byen har også et kunstmuseum, musée de la Cohue. Det er forbeholdt samtidens malerkunst og har både permanente og andre utstillinger.

Nærmeste flyplass er den internasjonale flyplassen i Nantes, og Lorient – Lann Bihoué, henholdsvis ca. 115 og 53 kilometer fra Vannes.