Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skiathos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skiathos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skiathos miniguide

Skiathos
Bilutleie Skiathos

Skiathos (47 km2) er ei øy i den nordlige delen av Egéerhavet – i øygruppen Sporadene, som ligger rett utenfor østkysten av Hellas. Det bor ca. 6.000 mennesker på Skiathos. «Hovedstaden», som heter det samme som øya, og som ligger på sørøst-kysten, er den eneste egentlige byen på øya. Rundt 90 % av befolkningen bor her. Den nærmeste bebodde øya er Skopelos, som man kan se over til i klarvær.

Selv om det bare er én by på Skiathos, finnes det en rekke idylliske tettsteder med  50 – 200 innbyggere – og ikke mindre enn 70 strender. En av strendene sør på øya – Little Banana Beach – er forbeholdt nudister. Skiathos ble i 1964 utpekt som særlig satsningsområde for turisme – og hotellene ligger i dag tett både i og rundt Skiathos by og ved mange av strendene.

Det går ferje til flere byer på fastlandet, bl.a. til Thessaloniki – og til noen av de andre øyene i Egéerhavet. Øyas flyplass – Skiathos Island National Airport – ligger i utkanten av Skiathos by.