Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Skiathos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skiathos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skiathos miniguide

Skiathos

Bilutleie Skiathos

Skiathos (47 km2) er ei øy i den nordlige delen av Egéerhavet – i øygruppen Sporadene, som ligger rett utenfor østkysten av Hellas. Det bor ca. 6.000 mennesker på Skiathos. «Hovedstaden», som heter det samme som øya, og som ligger på sørøst-kysten, er den eneste egentlige byen på øya. Rundt 90 % av befolkningen bor her. Den nærmeste bebodde øya er Skopelos, som man kan se over til i klarvær.

Selv om det bare er én by på Skiathos, finnes det en rekke idylliske tettsteder med  50 – 200 innbyggere – og ikke mindre enn 70 strender. En av strendene sør på øya – Little Banana Beach – er forbeholdt nudister. Skiathos ble i 1964 utpekt som særlig satsningsområde for turisme – og hotellene ligger i dag tett både i og rundt Skiathos by og ved mange av strendene.

Det går ferje til flere byer på fastlandet, bl.a. til Thessaloniki – og til noen av de andre øyene i Egéerhavet. Øyas flyplass – Skiathos Island National Airport – ligger i utkanten av Skiathos by.

Norsk bokmål