Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Eretria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Eretria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Eretria miniguide

Eretria
Bilutleie Eretria

Eretria er en populær badeby på vestsiden av Hellas‘ nest største øy – Evvia – som ligger rett ved østkysten av det greske fastlandet. To broer forbinder Evvia med selve Hellas.

Det fantes en by på samme sted allerede flere hundre år før Kristus (omtalt  i Homersdiktverk Illiaden). Den ble imidlertid fullstendig ødelagt av romerne i år 87 e. Kr.  I 1824 ble det så bygget et nytt Eretria, og i dag er det en moderne småby på stedet med om lag 6.000 innbyggere. Byens hovedinntektskilde er turisme.

Den viktigste turistattraksjonen er Eretria Museum, som dokumenterer byens oldtidshistorie. Ellers er den lange strandpromenaden og de mange tavernaene Eritreas mest populære besøksmål. Byen er dessuten et naturlig startpunkt for reiser videre til feriesteder sørover på øya.

Nærmeste internasjonale flyplass er Athens lufthavn «Eleftherios Venizelos»,  som ligger 52 km sør for Eretria.