Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ioánnina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ioánnina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ioánnina miniguide

Ioánnina
Bilutleie Ioánnina

Ioánnina ligger i det nordvestlige hjørnet av Hellas – og er hovedstad i det administrative distriktet (prefekturet) Ípiros. Byen har ca. 70.000 innbyggere og har en idyllisk plassering ved den store innsjøen Pamvotis.

Ioánnina ble grunnlagt av romerne på 500-tallet e.Kr. – men det er funnet spor der byen ligger etter svært gamle bosetninger (fra den paleolitiske perioden for rundt 38.000 år siden). Store deler av Ioánnina ble ødelagt i en omfattende brann i 1864, men ble raskt bygget opp igjen. Dette har imidlertid gjort at mye av bebyggelsen er av nyere dato.

Det finnes likevel en del bevarte historiske minnesmerker – bl.a. et interessant festningsområde fra middelalderen som ligger midt i sentrum. En del av dette komplekset er det såkalte «Citadellet», der man kan besøke den berømte albanske opprøreren Ali Pashas mausoleum. Byens hovedattraksjon er nok likevel Ioánnini-øya (eller «Nisaki», som den kalles) i Pamvoti-sjøen. Dit kommer man med ferje, og overfarten tar 15 minutter. Øya kan by på ikke mindre enn 7 klostre fra middelalderen, flere med vakker, byzantinsk utsmykning.

Nærmeste flyplass – Ioánnini National Airport – ligger like utenfor sentrum