Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Iraklion

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Iraklion inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Iraklion miniguide

Iraklion
Bilutleie Iraklion

Iraklion (Iraklio, Heraklion, Herakleion) er hovedstaden på den greske Middelhavs-øya Kreta. Den ligger nokså midt på øyas nordkyst – og har ca. 140.000 innbyggere (275.000 i storbyområdet), og er med det den 4. største byen i Hellas.

Iraklion ble grunnlagt i år 824 e.Kr. av saracenerne, men antakelig har det vært en havn her helt siden bronsealderen. Senere var øya periodevis under byzantinsk, venetiansk og ottomansk herredømme. En kort periode rundt forrige århundreskifte var Iraklion hovedstad i en en egen kretisk stat, som så ble okkupert av internasjonale styrker. Siden 1913 har såvel Iraklion som resten av Kreta vært en del av Hellas.

Iraklion har både et historisk, et naturhistorisk og et arkeologisk museum – i tillegg til flere spesialmuseer. Det finnes dessuten bevarte byggverk både fra den venetianske og den ottomanske epoken. Den historiske hovedattraksjonen er likevel de utgravde ruinene av det imponerende, bortimot 4000 år gamle minoiske palasset Knossos – at av de største arkeologiske funnene fra gresk bronsealder.

Det ligger ca. 4 km sør for Iraklion sentrum.

Iraklions internasjonele lufthavn – «Nikos Kazantzakis» (oppkalt etter byens berømte dikter) – ligger ca. 5 km øst for sentrum