Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kefalonia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kefalonia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kefalonia miniguide

Kefalonia
Bilutleie Kefalonia

Kefalonia (Kefillinia) er den største av De joniske øyene, som ligger i Det joniske hav, som er en arm av Middelhavet mellom Hellas og Sør-Italia. Kefalonia er også et eget administrativt distrikt (prefektur), og hovedstaden – som ligger ved øyas sørvest-kyst – heter Argostoli. Hele øya har et innbyggertall på ca 40.000, hvorav rundt 13.000 er bosatt i hovedstaden.

Kefalonias nest største by, Lixouri, har ca. 10.000 innbyggere – og ligger i vest, på halvøya Pali. Ellers er det en rekke mindre byer og landsbyer på øya – de fleste ved sjøen. Naturen er svært vakker, og strendene er regnet blant de flotteste i Hellas. Enkelte av dem kan bare nås med båt. Det indre av øya er dominert av en stor fjellkjede, der den høyeste toppen ligger på 1628 m.o.h.

Blant severdighetene finnes det to middelalderklostre – det ene ligger ca.16 km øst for hovedstaden, mens det andre ligger helt i sør, ved landsbyen Markopoulo. I nord, ved Fiscardo, er det gjort spennende arkeologiske funn av graver og et teater fra romertiden, og i Argostoli er det et eget arkeologisk museum.

Det går ferjer både fra Argostoli og Lixouri til flere av de øvrige joniske øyene og til det greske fastlandet. Kefalonia har dessuten egen flyplass – Kefalonia International Airport – som ligger ca. 10 km sør for Argostoli