Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kithira

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kithira inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kithira miniguide

Kithira
Bilutleie Kithira

Kithira (Kythira, Kythera) er ei øy på 284 km2, som ligger litt sør for halvøya Peloponnes i Hellas. Den tilhører De joniske øyene, og har et totalt folketall på ca. 3.500. Det er en rekke små, idylliske landsbyer på Kithira – de fleste med et beskjedent folketall (mellom 100 og 200).

«Hovedstaden» heter Khora (også kalt Kithira by), ligger helt i sør, og har ca. 270 innbyggere. Den har imidlertid ikke noen egen havn, så ferjetrafikken til fastlandet (Peloponnes og Pireus) går fra Diakoufti, som ligger på øyas nordøst-kyst.

Turismen er helt vesentlig for øyas økonomi, og det er for å feriere i rolige, naturskjønne omgivelser turistene først og fremst kommer hit. Landsbyene og de vakre strendene (noen av dem kan bare nås sjøveien) er Kithiras viktigste attraksjoner. Øya har imidlertid også en del kulturelle severdigheter, og her kan det byzantiske og det arkeologiske  museet i Khora nevnes.

Nærmeste flyplass – Kithira Island National Airport – ligger 8 km nord for Khora