Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kithira

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kithira inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kithira miniguide

Kithira

Bilutleie Kithira

Kithira (Kythira, Kythera) er ei øy på 284 km2, som ligger litt sør for halvøya Peloponnes i Hellas. Den tilhører De joniske øyene, og har et totalt folketall på ca. 3.500. Det er en rekke små, idylliske landsbyer på Kithira – de fleste med et beskjedent folketall (mellom 100 og 200).

«Hovedstaden» heter Khora (også kalt Kithira by), ligger helt i sør, og har ca. 270 innbyggere. Den har imidlertid ikke noen egen havn, så ferjetrafikken til fastlandet (Peloponnes og Pireus) går fra Diakoufti, som ligger på øyas nordøst-kyst.

Turismen er helt vesentlig for øyas økonomi, og det er for å feriere i rolige, naturskjønne omgivelser turistene først og fremst kommer hit. Landsbyene og de vakre strendene (noen av dem kan bare nås sjøveien) er Kithiras viktigste attraksjoner. Øya har imidlertid også en del kulturelle severdigheter, og her kan det byzantiske og det arkeologiske  museet i Khora nevnes.

Nærmeste flyplass – Kithira Island National Airport – ligger 8 km nord for Khora

Norsk bokmål