Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lefkada

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lefkada inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lefkada miniguide

Lefkada

Bilutleie Lefkada

Lefkáda (Levkáda, Lefkos, Leukos) er ei øy med et areal på 293 km2, som tilhører De joniske øyene. Den ligger ved vestkysten av Hellas – svært nær fastlandet, som den er knyttet til både ved hjelp av en flytebro og en lang demning. Øya har i alt 23.000 innbyggere, og bortimot halvparten av dem bor i hovedstaden Lefkáda by, som ligger helt i nord.

Lefkáda by er mest kjent for sin lange gågate, der de fleste butikkene ligger – og for sin flotte marina. Fra byen er det busforbindelse til Athen (avstand: 370 km). Det er ellers en rekke mindre byer og feriesteder både langs kysten og oppe i fjellene (der det høyeste punktet – Stavrotas – ligger på 1158 m.o.h.). Den mest populære feriebyen – Nidri (Nydri) – ligger sentralt på øyas østkyst. Derfra kan man se over til den lille naboøya Skorpio, hvor Aristoteles Onassis og Jacqueline Kennedy hadde sitt ferieparadis.

Lafkádas viktigste attraksjoner er knyttet til ferieaktiviteter – særlig strandliv og windsurfing. Vassili-bukta helt i sør regnes som et av de aller beste surfe-stedene i hele Europa. Det er imidlertid også flere severdige kirker, klostre og museer på øya. Mest besøkt er det arkeologiske museet i sentrum av Lefkáda by.

Nærmeste flyplass – Preveza Lefkos Airport – ligger på fastlandet, ca. 20 minutters kjøring fra Lefkáda by.

Norsk bokmål