Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rhodos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rhodos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Å leie bil i Rhodos gir reisende en enestående mulighet til å oppdage skjønnheten og mangfoldet av denne greske øya på egenhånd. Med en leiebil står man fritt til å utforske alt fra Rhodos’ historiske steder, som den imponerende gamlebyen og det antikke Kamiros, til den livlige og moderne delen av øya med sine butikker, restauranter og natteliv.

Rhodos-guide

Rhodos
Bilutleie Rhodos

Rhodos er en gresk øy kjent for sin rike historie og kulturelle arv. Øya har et innbyggertall på omtrent 115 000 mennesker, noe som bidrar til en levende, men avslappet atmosfære.

Klimaet på Rhodos er middelhavs, preget av milde vintre og varme, tørre somre. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger på rundt 30°C, mens vinteren vanligvis ser temperaturer på om lag 12-15°C.

Rhodos byr på en rekke severdigheter for enhver smak:

  • Rhodos gamleby: En UNESCOs verdensarvsted med historiske monumenter sammenslynget med sjarmerende brosteinsgater.
  • Líndos: Kjent for sin akropolis, hvitkalkede hus og bildefremkallende utsikter.
  • Petaloúdes: Også kjent som Sommerfugldalen, et naturområde hjem til tusenvis av sommerfugler.

Flyplass

Når man ankommer Rhodos, er det flere alternativer for leiebil rett ved flyplassen. Rhodos Diagoras flyplass, som betjener øya, tilbyr en rekke leiebilselskaper hvor reisende enkelt kan finne kjøretøy som passer deres behov og budsjett.

Prisene for leiebil kan variere, og det lønner seg å sammenligne tilbud for å finne de beste prisene. Noen av de mest konkurransedyktige prisene starter fra 67 NOK per dag, og gratis avbestilling er ofte inkludert, noe som gir fleksibilitet for reisende.

Noen utvalgte leiebilselskaper på flyplassen inkluderer AbbyCar Car RentalsOk MobilityCentauroCarWiz, og GREEN MOTION.

For å forsikre seg om at man får tilgang til de beste prisene og tilbudene, anbefales det at reisende booker på forhånd. Dette sikrer ikke bare et bedre utvalg av kjøretøyer, men kan også gi betydelige besparelser.

Kjøretips med leiebil

Når man har en leiebil på Rhodos, åpner det seg en rekke muligheter for å utforske øya. Rhodos by er et fantastisk utgangspunkt for å besøke nærliggende byer og steder av interesse.

  • Lindos: En vakker by kjent for sin akropolis og nydelige strender. Lindos ligger rundt 50 kilometer sør for Rhodos by.
  • Kamiros: En av de tre antikke byene på øya, og kjent som «Hellas Pompeii» på grunn av sin velbevarte ruiner.