Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skopelos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skopelos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skopelos miniguide

Skopelos
Bilutleie Skopelos

Skopelos ligger i øygruppen Sporadene, rett utenfor østkysten av Hellas. Den nærmeste bebodde øya er turistparadiset Skiathos. Selv om Skopelos er dobbelt så stor i areal som Skiathos, har den et lavere innbyggertall: ca. 4.700. Rundt halvparten  bor i «hovedstaden» Skopelos by, som ligger sørøst på øya. Ellers er Glossa i nord og Neo Klima i vest de største tettbebyggelsene.

Livet på Skopelos er mindre hektisk enn på mange andre typiske turistøyer i Egéerhavet. Dette er også et sted for dem som liker å utforske naturen. Det indre av øya er dominert av fjell, og mellom fjellene er det kløfter, daler og sildrende bekker. Det er ikke for ingenting at Skopelos går under navnet «Den grønneste øya i Egéerhavet».

Det finnes selvsagt også strender her – både små og store. Ikke alle har så godt utbygde fasiliteter, men flere steder på øya er det båtutleie, så mulighetene for å finne «sin egen» strand, er dermed til stede.

Den gamle bydelen i Skopelos by har en fascinerende og godt bevart «tradisjonell» gresk arkitektur, og gatene er så trange at det er stort sett umulig å komme fram med bil. Dermed oppleves bydelen som fredelig, selv om det vanligvis er mange mennesker her.

Skopelos har ingen egen flyplass, men blir betjent av Skiathos Island National Airport på naboøya. Dit går det både hydrofoil og ferje (overfartstid 1 – 1 1/2 time).