Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Syros

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Syros inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Syros miniguide

Syros
Bilutleie Syros

Den greske øya Syros tilhører øygruppen Kykladene, og ligger i Egeerhavet. Øya har omlag 25.000 innbyggere, og viktigste næringsvei er skipsfart, fiske og jordbruk. Syros er det administrative, kommersielle og kulturelle senteret for Kykladene. Høyeste fjell er Pyrgos – som ligger 442 m.o.h.

Hovedbyen Hermoupolis (Ermoupolis) ligger på østkysten og har 13.400 innbyggere. Hermoupolis er en viktig havneby med fergeavganger til mange andre greske byer.

Hovedbyen har flere historiske severdigheter, bl.a. Rådhuset fra 1876, Det arkeologiske museum – med funn fra bronsealderen, Metamorphosis-katedralen fra 1824, den vakre Ayios Nikolaos-kirken fra 1850 med blå kuppel, samt Herregården Velissaropoulos – en imponerende bygning med veggmalerier.

Ca. 10 km fra hovedbyen (på en høyde) ligger Ano Syros – middelalderbyen som ble bygd av venetianerne på 1300-tallet. Herfra har man flott utsikt over Hermoupolis.

Ellers har byen gode bademuligheter med sandstrender og et flott utelivstilbud.

Syros har 12 landsbyer og badebyer, der de mest kjente på øya er: Megas Gialos, Agathopes, Galissas, Kini, Kastri, Finikas og Chalandriana. De beste strendene ligger i vest, sør og øst på øya.

Den lille flyplassen Syros Island National Airport – som ligger litt sør for Hermoupolis – har daglige avganger til/fra Athen.