Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Zakynthos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zakynthos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zakynthos miniguide

Zakynthos

Bilutleie Zakynthos

Zakynthos (Zante) er, med et areal på 410 km2,  den tredje største av De joniske øyene, som ligger utenfor vestkysten av Hellas. Øya har et totalt folketall på 41.472 (2005). Hovedstaden, Zakynthos by, ligger delvis på ei halvøy ved østkysten av øya og har ca.11.000 innbyggere. Den er dessuten administrativt sentrum for distriktet (prefekturet) Zakynthos.

Blant severdighetene i Zakynthos by må den vakre og travle havnepromenaden (Strada Marina) nevnes. Og på en høyde rett ved sentrum ligger et gammelt venetiansk citadell. Ellers er det ikke så mye eldre arkitektur i byen, p.g.a. et kraftig jordskjelv som i 1953 forårsaket store ødeleggelser.

Av andre severdigheter på øya må særlig «De blå grottene» (Galazia Spilea) ved Kap Skinari, ca. 30 km nordvest for Zakynthos by, nevnes. Rett ved grottene ligger dessuten landsbyen Volimes, som er særlig kjent for sin vakre, maleriske bebyggelse – og for den rikt utsmykkede kirken Agia Paraskevi.

Det mest populære ferieområdet på Zakynthos ligger i Alykes, midt på nordkysten. Her finner vi også øyas flotteste badestrender.

Flyplassen Zakynthos Airport ligger rett utenfor Zakynthos by.

Norsk bokmål