Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Minsk

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Minsk inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Minsk miniguide

Leiebil Minsk

Bilutleie Minsk

Minsk er hovedstaden i Hviterussland og har en sentral beliggenhet i den nordvestlige delen av landet. Elvene Svislach og Niamiha renner gjennom byen som er landets kulturelle senter. Minsk er den største byen i Hviterussland og innbyggertallet lå på over 1 700 000 i 2008. Hovedstaden ble først nevnt i kilder fra 1067 og var et stort handelssenter i middelalderen.

Under 2. verdenskrig ble store deler av Minsk ødelagt. Likevel gikk ikke alle historiske byggverk tapt, blant annet flere kirker som Cathedral of the Holy Spirits og Cathedral of Saint Virgin Mary fra 1700-tallet. For å lære om byens historie, er det mange gode museer å besøke. Old Belarusian History Museum omhandler landets eldre historie, mens Belarusian Great Patriotic War Museum er viet landets rolle i 2. verdenskrig. Minsk er en grønn by med en mengde grøntområder hvorav en av de mest kjente er Gorkyparken.

Minsk Internasjonale Flyplass tilbyr flyvninger til store deler av Europa og ligger ca. 40 km utenfor byen.

Norsk bokmål