Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bangalore

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bangalore inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bangalore miniguide

Leiebil Bangalore

Bilutleie Bangalore

Bangalore er hovedstaden i delstaten Karnataka og har en sentral beliggenhet i den sørlige delen av India. Byen ligger nesten 1000 meter over havet, noe som gir et behagelig klima. Bangalore ble grunnlagt og vokste opp rundt et fort i 1537, men stedet har blitt nevnt i kilder fra før år 900. Innbyggertallet innenfor bygrensene er anslått til over 5 000 000 (2009), men antallet stiger til omtrent 6 000 000 dersom man regner med forstedene (2006).

Bangalore er en veldig vakker og frodig by med brede gater og et rikt tilbud av underholdning som teatre og uteliv. Det finnes mange templer i byen, blant annet Bull Temple som ligner en okse og det enorme templet av guden Shiva. Lumbini Gardens er en park med morsomme fasiliteter som bølgebasseng, og Wonder La Amusement Park er den største og nyeste fornøyelsesparken med attraksjoner både til lands og til vanns.

Bangalore Internasjonale Flyplass åpnet i 2008 og befinner seg ca. 45 km unna byen.

Norsk bokmål