Leiebil India

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie India

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i India inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

India miniguide

Leiebil India
Bilutleie India

India ligger i Sør-Asia, og har 1,12 milliarder innbyggere (2009). Landet er dermed verdens nest største stat (mht. folketall) etter Kina. Landet grenser til Pakistan i vest, Kina, Nepal og Bhutan i nord, samt Bangladesh i øst. India har kystlinje til Bengalbukta, Det arabiske hav og Det indiske  hav.

Indias landskap domineres av høyplatået Deccan, lavland med fruktbare områder, ørken og deler av fjellkjeden Himalaya. India har stort sett et monsunklima, men også noen steder tropisk og subtropisk klima. I perioden juni til oktober har landet regntid.

Hovedstaden New Delhi er landets nest største by, og ligger nord i landet. Byen har 17 millioner innbyggere i storbyområdet. New Delhi er det politiske og kommersielle sentrum i landet, og har flere berømte severdigheter, bl.a. Lotustempelet med sin spesielle arkitektur.

Indias største by er Mumbai (Bombay)- med 20 millioner innbyggere i storbyområdet. Andre større byer i landet er Kolkata (Calcutta), Chennai (Madras), Bengalore og Hyderabad.

India er et eksotisk og spennende turistmål. Landet byr på severdigheter innen historie, arkitektur, natur og dyreliv. India er også et kontrastfylt land, med mange ulike religioner og kulturtradisjoner. Vestkysten av landet ved Det Arabiske Hav har flere populære badebyer med flotte sandstrender, frodige palmer og laguner.

Landets største turistattraksjon er det vakre gravtempelet Taj Mahal, som ligger i nord –  nær byen Agra. Tempelet ble oppført i 1653, og er bygget i hvit marmor.

Indias hovedflyplass –  Indira Gandhi Internasjonale Flyplass –  ligger 16 km sørvest for hovedstaden New Delhi. Flyplassen er dessuten den travleste i Sør-Asia.

Oppnå bedre pris ved sammenligning gjennom Leiebilguiden.no. Hos oss finner du et av markedets bredeste utvalg av leiebiler til lavere priser enn våre konkurrenter.