Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mumbai

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mumbai inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mumbai miniguide

Leiebil Mumbai
Bilutleie Mumbai

Mumbai er den største byen i India og ligger på vestkysten av landet som grenser mot Det arabiske hav. Tidligere het byen Bombay, men ble endret til Mumbai i 1995. Dette er den mest folkerike byen i landet og har et innbyggertall på over 12 000 000 (2009) innenfor bygrensene, mens storbyområdet er målt til over 16 000 000. Byen er overbefolket og byggingen av New Mumbai startet for å avlaste Mumbai.

Mumbai er kjent for Bollywood som er den største filmprodusenten i verden. I forbindelse med Bollywood avholder byen Mumbai International Film Festival samt Filmfare Awards. For kunstinteresserte er det et stort utvalg av gallerier i Mumbai, blant annet Piramal Art Gallery og Jehangir Art Gallery. Omtrent 10 km utenfor sentrum ligger flere hinduistiske og buddhistiske huler med skulpturer som kalles Elephanta Caves. Den største hulen er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Chhatrapati Shivaji Internasjonale Flyplass er den største flyplassen i India og ligger ca. 15 km utenfor bykjernen.