Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Belfast

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Belfast inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Belfast miniguide

Belfast
Bilutleie Belfast

Belfast ligger i den nordøstre delen av Nord-Irland, ved munningen av Lagan-elven. Belfast er hovedstad i Nord-Irland, og landets største by. 375.000 innbyggere bor i byen som ligger ved Irskesjøen, og er omgitt av fjell som Black Mountain, Cavehill og Castlereagh Hills. Byen er Irlands beste havn.

Belfast havn har en av verdens største tørrdokker ved Harland and Wolff-verftet, som også er kjent for å ha produsert skipet Titanic. To kraner, Samson og Goliath er også kjente severdigheter. Byen som betyr farsets munning ble etablert i 1177. Dagens Belfast er et resultat av den industrielle revolusjon, og ikke overraskende er lin-industrien sentral også i dag. Viktorianske og edvardianske bygninger som Queens University fra 1849 og Ulster Bank fra 1860 er blant byens severdigheter. Nord-Irlands parlament ligger i bydelen Stormont. Her ligger også The Waterfront concert hall og Odyssey Center.

Det er to flyplasser i Belfast: George Belfast City Airport og Belfast International.