Leiebil Irland

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Irland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Irland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Irland miniguide

Irland

Bilutleie Irland

Irland er den vestligste av de britiske øyene og består av Republikken Irland og Nord-Irland (som hører til Storbritannia og ligger helt nordøst på øya). Republikken Irland har 4,2 millioner innbyggere (2008), og har kystlinje mot Atlanterhavet i vest, North Channel i nordøst, Irskesjøen i øst, Det Keltiske hav i sørvest og St. Georgs Channel i sørøst.

Landskapet i Irland består av klipper, bakker og småfjell langs kysten samt et mer flatt landskap i den midtre del av landet. Høyeste fjelltopp er Carrauntoohil – som ligger 1038 m.o.h.

Irland har et maritimt klima med milde vintre og kjølige somre. Det kommer mest nedbør i de vestlige områder.

Irland er kanskje mest kjent for sitt ølsort – Guiness, men også Riverdance og tradisjonell irsk folkemusikk er temaer man forbinder med landet.

Hovedstaden Dublin er også landets største by med 1 millioner innbyggere i storbyregionen. Dublin  ligger på østkysten, og er en viktig havneby med fergeforbindelse til Storbritannia. Byen er rik på severdigheter innen kunst, kultur og historie, og har i tillegg et yrende uteliv og gode shoppingmuligheter. En stor turistattraksjon er slottet Dublin Castle fra 1200-tallet.

Andre større byer i Irland er Cork, Limerick, Galway og Waterford.

Irlands viktigste lufthavn er Dublin Internasjonale Flyplass, som ligger 12 km nord for Dublin sentrum.

Det finnes også internasjonale flyplasser i byene Corc og Shannon.

Bruk av leiebil er kanskje den beste måten å utforske Irland på. Søk og finn et stort utvalg av leiebil på de fleste destinasjoner i søkemotoren over.

Norsk bokmål