Leiebil Irland

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Irland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Irland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Irland miniguide

Irland
Bilutleie Irland

Irland er den vestligste av de britiske øyene og består av Republikken Irland og Nord-Irland (som hører til Storbritannia og ligger helt nordøst på øya). Republikken Irland har 4,2 millioner innbyggere (2008), og har kystlinje mot Atlanterhavet i vest, North Channel i nordøst, Irskesjøen i øst, Det Keltiske hav i sørvest og St. Georgs Channel i sørøst.

Landskapet i Irland består av klipper, bakker og småfjell langs kysten samt et mer flatt landskap i den midtre del av landet. Høyeste fjelltopp er Carrauntoohil – som ligger 1038 m.o.h.

Irland har et maritimt klima med milde vintre og kjølige somre. Det kommer mest nedbør i de vestlige områder.

Irland er kanskje mest kjent for sitt ølsort – Guiness, men også Riverdance og tradisjonell irsk folkemusikk er temaer man forbinder med landet.

Hovedstaden Dublin er også landets største by med 1 millioner innbyggere i storbyregionen. Dublin  ligger på østkysten, og er en viktig havneby med fergeforbindelse til Storbritannia. Byen er rik på severdigheter innen kunst, kultur og historie, og har i tillegg et yrende uteliv og gode shoppingmuligheter. En stor turistattraksjon er slottet Dublin Castle fra 1200-tallet.

Andre større byer i Irland er Cork, Limerick, Galway og Waterford.

Irlands viktigste lufthavn er Dublin Internasjonale Flyplass, som ligger 12 km nord for Dublin sentrum.

Det finnes også internasjonale flyplasser i byene Corc og Shannon.

Bruk av leiebil er kanskje den beste måten å utforske Irland på. Søk og finn et stort utvalg av leiebil på de fleste destinasjoner i søkemotoren over.