Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kilkenny

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kilkenny inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kilkenny miniguide

Kilkenny
Bilutleie Kilkenny

Kilkenny ligger ved elven Nore i Sørøst-Irland. Ca. 8.600 innbyggere er bosatt i selve byen i Leinster-provinsen. Med forsteder bor det 22.000 i grevskapet Kilkenny.

Kilkenny var sete for kongene av Ossory. Kongen av Pembroke grunnla et slott her på 1200-tallet, men byen fikk ikke bystatus før i 1609. Kilkenny er en populær turistdestinasjon. Byen har severdigheter som St. Canice katedralen fra 1300-tallet, St. Mary kirken og rester fra dominikanske og fransiske klostre som Black Abbey i Parliament Street. Klosteret som ble etablert her i 1225, var et av Irlands første dominikanske klostre. Det har et av Irlands største glassmalerier. I tidligere tider var byen omringet av et forsvarsverk: og bymuren Kilkenny forsvarte byen. Rester av denne kan i dag ses i Abbey Street.  Foruten historiske slott som Kilkenny Castle, har byen et livlig musikkliv med en Rythm og Roots festival i mai. Det er også gode muligheter for golf og hesteriding.

Kilkenny Airport ligger 25 kilometer nord for Kilkenny.