Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kilkenny

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kilkenny inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kilkenny miniguide

Kilkenny

Bilutleie Kilkenny

Kilkenny ligger ved elven Nore i Sørøst-Irland. Ca. 8.600 innbyggere er bosatt i selve byen i Leinster-provinsen. Med forsteder bor det 22.000 i grevskapet Kilkenny.

Kilkenny var sete for kongene av Ossory. Kongen av Pembroke grunnla et slott her på 1200-tallet, men byen fikk ikke bystatus før i 1609. Kilkenny er en populær turistdestinasjon. Byen har severdigheter som St. Canice katedralen fra 1300-tallet, St. Mary kirken og rester fra dominikanske og fransiske klostre som Black Abbey i Parliament Street. Klosteret som ble etablert her i 1225, var et av Irlands første dominikanske klostre. Det har et av Irlands største glassmalerier. I tidligere tider var byen omringet av et forsvarsverk: og bymuren Kilkenny forsvarte byen. Rester av denne kan i dag ses i Abbey Street.  Foruten historiske slott som Kilkenny Castle, har byen et livlig musikkliv med en Rythm og Roots festival i mai. Det er også gode muligheter for golf og hesteriding.

Kilkenny Airport ligger 25 kilometer nord for Kilkenny.

Norsk bokmål