Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Killarney

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Killarney inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Killarney miniguide

Killarney

Bilutleie Killarney

Killarney er en by sørvest i Irland. Den ligger på Iveragh-halvøyen i nærheten av Dingle halvøyen og Skellig Michael-øya. Killarney ligger på Killarneysjøens nordlige bredde i Killarney nasjonalpark. Ca. 30.000 innbyggere er bosatt i Killarney.

Killarney er en av Irlands største turistattraksjoner. I Killarney nasjonalpark er det et kloster som ble etablert på 600-tallet av St. Finian. Nasjonalparken var Irlands første, og ble opprettet i 1932. Her er det dyrearter som hjort. Byen og dens omgivelser er hjem til St. Mary katedralen, Ross Castle, Muckross Kloster, Torc fossefallene og Gap of Dunloe. Ross Castle stammer fra 1500-tallet, og er åpent for publikum. Den katolske katedralen i Kilkenny fra 1855 skal være en av landets vakreste kirker, og er designet av A. W. Pugin.  I 2007 vant Killarney prisen for best bevarte by.

Kerry Airport ligger en kilometer nordøst for Killarney.

Norsk bokmål