Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jerusalem

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jerusalem inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jerusalem miniguide

Leiebil Jerusalem
Bilutleie Jerusalem

Jerusalem er en by som ligger på en høyde mellom 550 og 850 meter over havet. Byen ligger mellom den israelske kystlinjen og Jordan-senkningen. Jerusalem er Israels uoffisielle hovedstad, og har ca. 710.000 innbyggere. Jerusalem omfatter også en annektert del,som ligger i Vestbredden i Palestina.

Jerusalem er rik på historie og er kjent for å være midtpunktet for tre av verdens største religioner: jødedommen, islam og kristendommen. Den er et mekka for historie- og kulturinteresserte. Den gamle bydelen som stammer fra før 4000 f. Kr. er omgitt av en 12 meter høy mur. Innenfor muren ligger kjente minnesmerker som Klippemoskeen fra 691, som ble bygd etter en arabisk erobring. Andre kjente minnesmerker inkluderer Klagemuren, Tempelplassen, og al- Aksa moskeen. Hellige Annas kirke fra korsfarertiden ligger lengst øst mot bymuren. Jerusalem har flere museer, som et Holocaustmuseum, og et museum med arkeologiske samlinger, der de kjente Dødehavsrullene er utstilt.

Ben Gurions internasjonale lufthavn ligger ca. 42 kilometer utenfor sentrum.