Leiebil Israel

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Israel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Israel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Israel miniguide

Israel

Bilutleie Israel

Israel (7,2 millioner innbyggere i 2009) ligger i Midtøsten, ved den sørøstlige del av Middelhavskysten. Landet grenser til Libanon i nord, Syria og Jordan i øst og Egypt i sørvest. Israel grenser også til Vestbredden og Gazastripen – som delvis administreres av den palestinske selvstyremyndigheten.

Israel er verdens eneste jødiske stat – men det bor også arabiske muslimer, arabiske kristne, drusere og samaritanere i landet, i tillegg til andre religiøse minoriteter.

Landet har et variert landskap med kystsletter langs Middelhavet, fjell og åser i innlandet, Jordandalen, Jordanelva og Dødehavet (kjent for sitt høye saltinnhold) i øst, samt Negev-ørkenen i sør.

Israel har stort sett et temperert klima, med regnperiode mellom november og april. Kystbyene Tel Aviv og Haifa i nord har Middelhavsklima med nedbør om vinteren. Sørlige områder har et tørrere klima. Eilat er Israels sørligste by og mottar 1 million besøkende årlig. Denne turistbyen ligger ved Akababukten, som er en arm av Rødehavet, og preges av flotte sandstrender. Området her har steppeklima – med høye temperaturer hele året.

Hovedstaden Jerusalem har 724.000 innbyggere (2009), og ligger i den historiske Judea-regionen. Jerusalem er også verdens mest omstridte by, og den har stor betydning for både jødedommen, kristendommen og islam. Mange pilgrimer reiser hit for å se bl.a. Den hellige gravs kirke, Golgata, Al-Aqsa moskeen, Klippemoskeen og Klagemuren.

Landets største flyplass – Ben Gurion Internasjonale Flyplass – ligger rett ved Tel Aviv.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i begge hovedbyene Jerusalem og Tel-Aviv.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål