Leiebil Israel

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Israel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Israel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Israel miniguide

Israel
Bilutleie Israel

Israel (7,2 millioner innbyggere i 2009) ligger i Midtøsten, ved den sørøstlige del av Middelhavskysten. Landet grenser til Libanon i nord, Syria og Jordan i øst og Egypt i sørvest. Israel grenser også til Vestbredden og Gazastripen – som delvis administreres av den palestinske selvstyremyndigheten.

Israel er verdens eneste jødiske stat – men det bor også arabiske muslimer, arabiske kristne, drusere og samaritanere i landet, i tillegg til andre religiøse minoriteter.

Landet har et variert landskap med kystsletter langs Middelhavet, fjell og åser i innlandet, Jordandalen, Jordanelva og Dødehavet (kjent for sitt høye saltinnhold) i øst, samt Negev-ørkenen i sør.

Israel har stort sett et temperert klima, med regnperiode mellom november og april. Kystbyene Tel Aviv og Haifa i nord har Middelhavsklima med nedbør om vinteren. Sørlige områder har et tørrere klima. Eilat er Israels sørligste by og mottar 1 million besøkende årlig. Denne turistbyen ligger ved Akababukten, som er en arm av Rødehavet, og preges av flotte sandstrender. Området her har steppeklima – med høye temperaturer hele året.

Hovedstaden Jerusalem har 724.000 innbyggere (2009), og ligger i den historiske Judea-regionen. Jerusalem er også verdens mest omstridte by, og den har stor betydning for både jødedommen, kristendommen og islam. Mange pilgrimer reiser hit for å se bl.a. Den hellige gravs kirke, Golgata, Al-Aqsa moskeen, Klippemoskeen og Klagemuren.

Landets største flyplass – Ben Gurion Internasjonale Flyplass – ligger rett ved Tel Aviv.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i begge hovedbyene Jerusalem og Tel-Aviv.

Leiebil destinasjoner