Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tel Aviv

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tel Aviv inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tel Aviv miniguide

Leiebil Tel Aviv

Bilutleie Tel Aviv

Tel Aviv er en by 60 kilometer nordvest for Jerusalem i Israel og 100 kilometer sør for Haifa. Byen ligger ved Middelhavet og er en viktig havneby. Tel Aviv er Israels nest største by med rundt 370.000 innbyggere, tre millioner med forsteder. Mange regner Tel Aviv som Israels hovedstad.

Jaffa er en av de eldste havnene i verden. Deler av Tel Aviv står oppført på UNESCOs Liste over verdens natur- og kulturarv.  Tel Aviv er preget av bygninger i nykklassistisk og modernistisk stil, tegnet av kjente arkitekter. Byen har attraksjoner som Tel Aviv Museum of Arts og Bauhaus Center Tel Aviv. Byen har også flere teatre, historiske museer, konserthus og et operahus, som ble åpnet i 1995 Det var i denne byen Israels statsminister  Yitzhak Rabin ble drept i 1995. Tel Aviv har lange strender langs kysten.

Ben Gurion  internasjonale flyplass i Lod, er 15 kilometer fra sentrum av Tel Aviv.

Norsk bokmål