Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alghero

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alghero inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alghero miniguide

Leiebil Alghero
Bilutleie Alghero

Alghero tilhører provinsen Sassari og befinner seg i nordvest på øya Sardinia som også er en italiensk region. Byen er en fiskerihavn som ligger på vestkysten og fører ut i Middelhavet, og ca. 230 km sør for Alghero ligger regionshovedstaden Cagliari. Innbyggertallet lå i 2009 på litt over 40 000 og tallet har sunket med omtrent halvparten siden begynnelsen av 1900-tallet. Alghero ble grunnlagt i 1102, men området har vært befolket i over 6000 år.

Mange turister reiser til Alghero på grunn av historiske severdigheter, vakre strender og unike dykkermuligheter. Gamlebyen er omringet av en bymur og preget av trange, bilfrie gater. Det finnes spesielt flere gamle kirker, blant annet St. Francis som ble påbegynt på 1300-tallet samt byens katedral fra 1500-tallet. Turister og dykkere fra hele verden trekker til Alghero grunnet de mange grottene, og Nereo Cave er antakelig den mest berømte undersjøiske grotten i hele Middelhavet.

Alghero Airport tilbyr internasjonale flyvninger og ligger ca. 8 km utenfor byen.