Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Altamura

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Altamura inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Altamura miniguide

Leiebil Altamura
Bilutleie Altamura

Altamura ligger i Italia i provinsen Bari som tilhører regionen Apulia, og innbyggertallet i byen er målt til nesten 70 000 (2008). Regionen befinner seg i den sørlige delen av Italia og grenser til Adriaterhavet i øst, mens Altamura ligger et stykke innover i landet og møter regionen Basilicata omtrent 10 km lenger sør. Provinshovedstaden Bari har en beliggenhet ved Adriaterhavet, litt over 40 km unna Altamura.

Altamura er kjent for sitt berømte og velsmakende brød samt på grunn av levningene av en av våre forfedre som ble funnet i en grotte like utenfor byen. Levningene tilhører antakelig en 400 000 år gammel forkalket Homo heidelbergensis som kalles ”The Altamura Man”. Fotavtrykk av dinosaurer har nylig blitt funnet i området, og i Museo Archeologico Statale di Altamura kan man se rester av blant annet vaser fra eldgamle gravkamre. Altamuras katedral er et av byens vakreste landemerker og ble reist på 1200-tallet.

Det er ca. 40 km til Bari Airport som også kalles Palese Airport.