Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Aosta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aosta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aosta miniguide

Leiebil Aosta
Bilutleie Aosta

Aosta ligger i provinsen og regionen Valle d´Aosta i det nordvestre hjørnet av Italia og i nærheten av sammenløpet av elvene Buthier og Dora Baltea. Aosta befinner seg i de italienske Alpene og like ved tunnelen som går gjennom fjellet Mont Blanc. Det er omtrent 30 km til den sveitsiske grensen i nord og ca. 50 km til den franske grensen i vest. I 2009 bodde det omtrent 35 000 innbyggere i byen.

Det kjente vintersportsstedet Aosta ble grunnlagt av romerne rundt år 25 f. Kr, og i dag kan man se flere historiske severdigheter. Den mest iøynefallende severdigheten er den romerske bymuren som nesten er intakt. Byens katedral ble reist rundt år 400 e. Kr, mens triumfbuen like utenfor byen strekker seg tilbake til ca. 35 f. Kr. Matterhorn og Mont Blanc er en av de mest kjente fjelltoppene i Alpene og er enkle å nå fra Aosta.

Aosta Airport kalles også Corrado Gex og ligger ca. 5 km utenfor bykjernen.