Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Arezzo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Arezzo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Arezzo miniguide

Leiebil Arezzo
Bilutleie Arezzo

Arezzo er hovedstaden i provinsen Arezzo med et innbyggertall på ca. 90 000 (2009). Arezzo tilhører regionen Toscana som ligger mot den nordlige delen av det vestlige Italia. Arezzo befinner seg helt øst i regionen, omtrent 75 km sørøst for Firenze, og det er nesten like langt mellom Middelhavskysten i vest og Adriaterhavskysten i øst. Arezzo var en viktig by for etruskerne som regjerte i området mellom ca. 1200 og 550 f. Kr.

Det finnes flere romerske severdigheter i byen, i tillegg til en middelaldersk bymur, plasser og kirker. Et av de mest kjente torgene er Piazza Grande med palasser fra 1300-tallet og kirken Santa Maria della Pieve som ble reist på 1100-tallet. Mange interessante museer kan også besøkes, blant annet et romersk museum, et arkeologisk museum og et smykkemuseum. Museet Casa de Vasari er huset til den italienske kunstneren og historikeren Giorgio Vasara som levde på 1500-tallet.

Peretola Airport tilhører Firenze og befinner seg ca. 90 km nordvest for Arezzo.