Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Asti

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Asti inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Asti miniguide

Leiebil Asti
Bilutleie Asti

Asti er en italiensk by som er hovedstaden i provinsen Asti og tilhører regionen Piemonte. Regionen befinner seg i den nordvestlige delen av Italia og møter regionen Liguria omtrent 60 km lenger sør for Asti. Fra byen er det ca. 100 km til Middelhavskysten i sør og noe over 130 km til den franske grensen i vest. I 2009 ble innbyggertallet målt til ca. 75 000.

Asti var en viktig by i romertiden på grunn av dens strategiske plassering ved elven Tanaro, og i dag er byen viden kjent for den søte og musserende vinen Asti som produseres i området. Bybildet har beholdt det middelalderske preget og var tidligere kjent som ”byen med de 100 tårn”. Innenfor de gamle bymurene kan man ennå se noen av disse tårnene samt historiske palasser, handelshus og kirker som Cattidrale di Santa Maria Assunta som ble reist på 1300-tallet.

Torino Caselle Airport er den nærmeste flyplassen og ligger ca. 80 km nord for Asti.