Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Belluno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Belluno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Belluno miniguide

Leiebil Belluno

Bilutleie Belluno

Belluno er hovedstaden i provinsen med samme navn og befinner seg i den nordøstre delen av Italia. Byen og provinsen tilhører regionen Venetia som grenser til Adriaterhavet, og den vakre byen Venezia befinner seg ved kysten omtrent 110 km sør for byen. Belluno har en beliggenhet like ved sammenløpet av elvene Piave og Ardo, og i 2009 ble antall innbyggere anslått til å ligge på ca. 35 000.

Belluno ble grunnlagt av romerne rundt år 200 f. Kr og byen er preget av mange historiske byggverk og en kontrastrik natur. Fjellene gir et godt utgangspunkt for vinteraktiviteter som curling og turer med hundeslede. Piazza del Duomo er et kjent torg i Belluno og her kan man finne flere av byens severdigheter. Piazza dei Rettori stammer fra 1400-tallet og den vakre domkirken ble reist på 1500-tallet. Palazzo dei Giuristi er en vakker bygning fra 1600-tallet som huser bymuseet samt noe kunst.

Treviso Airport er den nærmeste flyplassen og ligger ca. 90 km unna.

Norsk bokmål