Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cesena

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cesena inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cesena miniguide

Leiebil Cesena
Bilutleie Cesena

Cesena ligger i provinsen Forlì-Cesena som tilhører regionen Emilia-Romagna. Regionen ligger i den nordøstlige delen av Italia, like sør for stedet hvor landet strekker seg utover i Middelhavet. Forlì-Cesena grenser til Adriaterhavet, mens byen ligger ca. 15 km innover i landet. Elven Savio renner forbi Cesena som har en beliggenhet ved foten av fjellkjeden Appenninene, og i 2009 lå innbyggertallet i byen på ca. 95 000.

Cesena het tidligere Caesena og lå under etruskerne som regjerte i området mellom 1200 og 550 f. Kr. og under romerne fra ca. 200 f. Kr. Gamlebyen er en sjarmerende bydel med smale gater og en katedral som ble reist på 1400-tallet. På Piazza del Popolo ligger Palazzo Comunale fra 1300-tallet, mens Historical Museum of Antiquities stiller ut funn som stammer fra 1300- til 1500-tallet. Den mest kjente attraksjonen er fortet Rocca Malatestiana med et imponerende bibliotek som inneholder verdifulle skrifter.

Flyplassen i Forlì heter Luigi Ridolfi Airport og ligger ca. 20 km utenfor Cesena.