Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Crotone

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Crotone inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Crotone miniguide

Leiebil Crotone
Bilutleie Crotone

Crotone har en sentral beliggenhet i regionen Calabria som er å finne i den sørlige delen av Italia hvor landet strekker seg ut i havet. Crotone befinner seg på østkysten hvor regionen grenser til Det ioniske hav og det er omtrent 140 km til den andre siden av regionen som grenser til Middelhavet. Crotone er en veldig gammel by som ble grunnlagt allerede i år 710 f. Kr, og i dag bor det omtrent 60 000 innbyggere i byen (2007).

Crotone er en gammel kystby med strender og en historisk bydel. Borgen Castle of Charles V flankerer gamlebyens kystside og strekker seg tilbake til 1500-tallet. I dag huses det et historisk museum i borgen hvor man blant annet kan se rustninger og sverd fra middelalderen. Piazza Duomo ligger foran byens katedral som består av deler fra det 9. århundret og er et vakkert og mye besøkt torg.

Crotona Airport kalles også Sant´Anna Airport og ligger ca. 15 km sør for byen.