Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cuneo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cuneo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cuneo miniguide

Leiebil Cuneo
Bilutleie Cuneo

Cuneo er hovedstaden i provinsen Cuneo som tilhører regionen Piemonte og har et innbyggertall på ca. 55 000 (2009). Regionen ligger helt nordvest i Italia og adskilles fra Middelhavskysten av regionen Liguria. Cuneo befinner seg ved sammenløpet av elvene Stura og Gesso i regionens sørvestre hjørne, og det er omtrent 90 km til kysten i sør og litt over 60 km til den franske grensen i vest.

Det er hovedsakelig naturen som trekker besøkende til Cuneo ettersom byen befinner seg ved foten av De maritime Alpene, og rundt byen er det små, frodige daler med sjeldne planter og et ypperlig terreng for fjellturer. I selve byen strekker den historiske bydelen seg over et lite område, mens resten er preget av brede gater som er prydet med trær. Det finnes flere museer i Cuneo, blant annet et jernbanemuseum, et bymuseum samt et kunstmuseum som huses i en bygning fra 1300- og 1400-tallet.

Cuneo Levaldigi Airport ligger omtrent 20 km nord for byen.