Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Foligno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Foligno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Foligno miniguide

Leiebil Foligno
Bilutleie Foligno

Foligno tilhører provinsen Perugia som ligger i regionen Umbria omtrent midt på den langstrakte delen av Italia. Foligno er å finne sørøst i Umbria, like i nærheten av regionen Marche, og det er ca. 100 km til Adriaterhavskysten i øst. Elven Topino renner gjennom byen og i 2008 lå innbyggertallet på litt over 55 000.

Foligno ble antakelig grunnlagt rundt år 700 f. Kr og ble senere tatt av romerne som kalte byen Fulginiae. Av historiske byggverk kan man besøke St. Mary Infraportas som er den eldste kirken i Foligno med deler fra 1000-tallet, og torgene Piazza della Repubblica og Piazza Duomo som ligger ved siden av hverandre. Ved torgene kan man besøke flere vakre bygninger, blant annet katedralen fra 1100-tallet og Palazzo Orfini hvor den første utgaven av Dante´s ”Divina Commedia” ble trykt. Palazzo Trinci huser et arkeologisk museum, et bymuseum samt fresker fra 1400-tallet.

Den nærmeste flyplassen er Sant’Egidio Airport som befinner seg ca. 30 km nordvest for Foligno.