Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Garda

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Garda inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Garda miniguide

Leiebil Garda
Bilutleie Garda

Gardasjøen er Italias største innsjø og ligger i den nordøstlige delen av landet. Det er omtrent like langt til Venezia i øst som til Milano i vest, og flere små byer befinner seg ved bredden av innsjøen. Det dyrkes oliven og frukt rundt hele innsjøen, og spesielt den sørvestlige bredden er frodig. Området er et ettertraktet turistmål og byen Riva del Garda er en av de mest besøkte. Denne byen ligger på nordsiden av innsjøen og har et innbyggertall på ca. 15 000 (2008).

Riva del Garda har vært besøkt av turister siden slutten av 1800-tallet og flere kjente personligheter som Friedrich Nietzsche har gjestet byen. Dette er også en gammel by med mange historiske severdigheter som blant annet et fort fra 1100-tallet og kirken Maria Assunta som først nevnes i dokumenter fra 1106.

Milan Orio Al Serio Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 80 km fra den sørlige delen av Gardasjøen og rundt 130 km fra Riva del Garda.