Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lanciano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lanciano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lanciano miniguide

Leiebil Lanciano

Bilutleie Lanciano

Lanciano ligger i den sørlige delen av Italia og tilhører provinsen Chieti som befinner seg i regionen Abruzzo. Regionen ligger på landets østkyst og grenser til Adriaterhavet, og Lanciano er å finne omtrent midt mellom den nordlige og sørlige grensen av regionen. Det er ca. 10 km til kysten og rundt 40 km til provinshovedstaden Chieti. I 2008 lå innbyggertallet i Lanciano på litt over 35 000.

Lanciano er viden kjent for stedet hvor det angivelige første eukaristiske mirakelet hendte. I følge legenden skal brødet og vinen ha blitt forvandlet til Jesu kjøtt og blod under en nattverden i kirken San Fransesco i det 8. århundret. I kirken som i dag er erstattet av en som ble reist i 1258, er det mulig å se restene av mirakelet som har blitt spart på i ca. 1300 år. Ellers tilbyr byen flere historiske kirker samt deler av en mur og en byport fra 1000-tallet.

Abruzzo International Airport ligger ca. 40 km utenfor byen.

Norsk bokmål