Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lanciano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lanciano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lanciano miniguide

Leiebil Lanciano
Bilutleie Lanciano

Lanciano ligger i den sørlige delen av Italia og tilhører provinsen Chieti som befinner seg i regionen Abruzzo. Regionen ligger på landets østkyst og grenser til Adriaterhavet, og Lanciano er å finne omtrent midt mellom den nordlige og sørlige grensen av regionen. Det er ca. 10 km til kysten og rundt 40 km til provinshovedstaden Chieti. I 2008 lå innbyggertallet i Lanciano på litt over 35 000.

Lanciano er viden kjent for stedet hvor det angivelige første eukaristiske mirakelet hendte. I følge legenden skal brødet og vinen ha blitt forvandlet til Jesu kjøtt og blod under en nattverden i kirken San Fransesco i det 8. århundret. I kirken som i dag er erstattet av en som ble reist i 1258, er det mulig å se restene av mirakelet som har blitt spart på i ca. 1300 år. Ellers tilbyr byen flere historiske kirker samt deler av en mur og en byport fra 1000-tallet.

Abruzzo International Airport ligger ca. 40 km utenfor byen.