Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lecce

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lecce inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lecce miniguide

Leiebil Lecce
Bilutleie Lecce

Lecce er hovedstaden i provinsen Lecce og tilhører regionen Apulia. Byen ligger sentralt til på Italias utstikkende hæl i sør og antall innbyggere ligger på rundt 95 000 (2009). Adriaterhavet er å finne øst for denne delen av landet som kalles Salento og Det ioniske hav befinner seg nesten 70 km lenger sør for byen. Lecce har en beliggenhet ca. 10 km innover i landet fra Adriaterhavskysten.

Både grekerne og romerne har hatt herredømmet over Lecce, og i dag er det fortsatt mulig å se ruinene av det romerske amfiteateret som ble reist på 100-tallet e. Kr. Deler av amfiteateret er begravd ettersom det senere ble reist andre byggverk over restene. Av andre historiske monumenter kan man se Torre del Parco som er et tårn fra 1419 samt en triumfbue som ble oppført i 1558. Lecce kan også tilby museer, en botanisk hage og gamle kirker i tillegg til byens katedral fra 1144.

Casale Airport ligger nesten 50 km nord for Lecce.