Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Macerata

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Macerata inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Macerata miniguide

Leiebil Macerata
Bilutleie Macerata

Macerata er hovedstaden i provinsen Macerata og tilhører regionen Marche. Regionen befinner seg i Italias sørlige del og grenser til Adriaterhavet i øst. Macerata ligger ca. 20 km innover i landet og regionshovedstaden Ancona befinner seg ytterst på kysten, ca. 50 km nordøst for Macerata. Byen ble reist på ruinene av den romerske byen Helvia Recina på 900- og 1000-tallet, og i dag bor det litt over 40 000 innbyggere i Macerata (2009).

Gamlebyen i Macerata ligger på toppen av en liten høyde som er omringet av en gammel bymur. Sentrumet her er Piazza della Libertà hvor man kan finne historiske palasser som blant annet Loggia dei Mercanti fra renessansen. På torget Piazza Vittorio Veneto er det et kunstgalleri og et museum som huses i Palazzo Ricci. Hver sommer avholdes Sferisterio Opera Festival i den store operaarenaen som er utendørs og rommer 3000 sitteplasser og 6000 ståplasser.

Anacona Airport er en internasjonal flyplass som ligger omtrent 50 km nord for Macerata.