Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Parma

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Parma inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Parma miniguide

Leiebil Parma

Bilutleie Parma

Parma befinner seg nord i Italia og er hovedstaden i provinsen Parma med et innbyggertall på over 180 000 (2009). Parma tilhører regionen Emilia-Romagna og det er ca. 125 km til motemekkaet Milano nordvest for Parma. Byen ligger omtrent midt mellom øst- og vestkysten, like ved stedet hvor landet smalner og stikker ut i Middelhavet og Adriaterhavet. Parma er produsenten av den kjente Parmesanosten og Parmaskinke.

Parma ble grunnlagt i år 183 f. Kr, og ettersom dette er en veldig gammel by, finnes det mange historiske severdigheter. Byens domkirke ble reist på 1000-tallet, mens universitet ble grunnlagt i 1064. Det kjente baptisteriet ble tillagt domkirken på 1200-tallet, og den gotiske kirken San Fransesco del Prato som også ble bygd på 1200-tallet, var lenge byens fengsel. Palazzo della Pilotta strekker seg tilbake til 1500-tallet og huser blant annet et kunstakademi og et arkeologisk museum.

Parma Airport befinner seg omtrent 3 m utenfor byen og er en internasjonal flyplass med flyvninger til London.

Norsk bokmål