Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Parma

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Parma inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Parma miniguide

Leiebil Parma
Bilutleie Parma

Parma befinner seg nord i Italia og er hovedstaden i provinsen Parma med et innbyggertall på over 180 000 (2009). Parma tilhører regionen Emilia-Romagna og det er ca. 125 km til motemekkaet Milano nordvest for Parma. Byen ligger omtrent midt mellom øst- og vestkysten, like ved stedet hvor landet smalner og stikker ut i Middelhavet og Adriaterhavet. Parma er produsenten av den kjente Parmesanosten og Parmaskinke.

Parma ble grunnlagt i år 183 f. Kr, og ettersom dette er en veldig gammel by, finnes det mange historiske severdigheter. Byens domkirke ble reist på 1000-tallet, mens universitet ble grunnlagt i 1064. Det kjente baptisteriet ble tillagt domkirken på 1200-tallet, og den gotiske kirken San Fransesco del Prato som også ble bygd på 1200-tallet, var lenge byens fengsel. Palazzo della Pilotta strekker seg tilbake til 1500-tallet og huser blant annet et kunstakademi og et arkeologisk museum.

Parma Airport befinner seg omtrent 3 m utenfor byen og er en internasjonal flyplass med flyvninger til London.