Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Reggio Calabria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Reggio Calabria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Reggio Calabria miniguide

Leiebil Reggio Calabria
Bilutleie Reggio Calabria

Reggio Calabria er hovedstad i provinsen Reggio di Calabria, og ligger helt sør i Italia, nord for Sicilia. 185.000 innbyggere bor i byen som ligger nær Gambarie skidestinasjonen. Det går bilferge fra byen Reggio Calabria til Sicilia.

Reggio Calabria var tidligere hovedstad i regionen som lå på østsiden av Messinastredet, og var  gresk koloni før byen kom på romerske hender  i 270 f. Kr. Araberne inntok byen i 918, og i 1060 kom normannerne. I Reggio Calabria er det rester av greske bymurer og romerske bad, og museet har en stor oldtidssamling. Katedralen i Reggio Calabria er Calabrias største. Graven til Sankt Gaetano ligger i glass i  Gaetano Catanoso kirken, og skal være en magnet for mirakler. I Aragonese slottet som ble bygget før 540 er det kunstsamlinger, og Villa Zerbi er sør-Italias utstillingssted på Venezia Biennalen. Klesdesigneren Donatella Versace kommer fra Reggio Calabria.

Aeroporto dello Stetto er også kjent som Reggio Calabria Aeroporto, ligger fem kilometer fra sentrum.