Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sicilia Palermo Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sicilia Palermo Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sicilia Palermo Lufthavn miniguide

Leiebil Sicilia Palermo Lufthavn
Bilutleie Sicilia Palermo Lufthavn

Palermo Lufthavn (PMO), også kjent som Falcone-Borsellino Airport og Punta Raisi Airport, ligger 35 km nordvest for Palermo. Det første navnet referer til navnene til to anti-mafia dommere som ble drept i 1992 og flyplassen ble oppkalt etter. Det går både busser og tog mellom Palermo og lufthavnen. Det finnes flere bilutleiefimra i ankomsthallen, inkludert Europcar, Avis, Hertz og Auto Europa

4,446,142 passasjerer var innom Palermo Lufthavn i 2008. Flyplassen betjenes av 13 ulike flyselskaper, mange av dem er lavprisselskaper.

Palermo Lufthavn har et begrenset utvalg av taxfree, noen butikker, kafeer og barer. Andre fasiliteter er bank, postkontor, førstehjelpskontor, apotek, et kapell og mulighet for barnepass. Det er ingen hotell på flyplassen.