Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Siena

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Siena inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Siena miniguide

Leiebil Siena

Bilutleie Siena

Siena tilhører regionen Toscana og er hovedstaden i provinsen Siena. Regionen befinner seg på vestkysten av den langstrakte delen av Italia og grenser til Middelhavet. Siena ligger ca. 90 km innover i landet og det er omtrent 50 km til Firenze i nord. Innbyggertallet i Siena ble målt til nesten 55 000 i 2008, og byen ble visstnok grunnlagt i romertiden av Senus som var sønnen til Remus.

Siena er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv på grunn av de mange historiske severdighetene. Cattedrale dell´Assunta er domkirken i Siena som ble påbegynt på 1100-tallet og anses for å være en av Italias vakreste katedraler. Piazza del Campo er et torg som ble anlagt på 1200-tallet og siden da har det blitt avholdt årlige hesteveddeløp her. Torget er formet som et skjell og ble anlagt på stedet hvor det ble holdt markeder, noe som fortsatt skjer i dag.

Amerigo Vespucci Airport tilhører Firenze og befinner seg ca. 80 km utenfor Siena.

Norsk bokmål