Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Udine

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Udine inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Udine miniguide

Leiebil Udine

Bilutleie Udine

Udine er hovedstaden i provinsen Udine og har et innbyggertall på nesten 100 000 (2008). Provinsen tilhører regionen Friuli-Venezia Giulia som befinner seg i det nordøstre hjørnet av landet og som grenser til Østerrike i nord. Fra Udine er det mindre enn 40 km til den slovenske grensen i øst og ca. 35 km til Adriaterhavskysten i sør, mens Alpene ligger omtrent 50 km nord for byen. Byen nevnes første gang i kilder fra år 983.

Mange besøker Udine på grunn av de gamle byggverkene som er å finne i byen. En av de mest kjente severdighetene er en borg som ligger på en høyde over byen og ble reist på 1500-tallet. I dag huser borgen et kunstgalleri med malerier fra 1300-tallet, et bymuseum samt et arkeologisk museum. Et annen kjent landemerke er Palazzo Patriarcale som strekker seg tilbake til 1517 og ble brukt til patriarkbolig, mens byens katedral ble oppført i 1236.

Friuli Venezia Giulia Airport ligger omtrent 35 km unna.

Norsk bokmål