Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Udine

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Udine inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Udine miniguide

Leiebil Udine
Bilutleie Udine

Udine er hovedstaden i provinsen Udine og har et innbyggertall på nesten 100 000 (2008). Provinsen tilhører regionen Friuli-Venezia Giulia som befinner seg i det nordøstre hjørnet av landet og som grenser til Østerrike i nord. Fra Udine er det mindre enn 40 km til den slovenske grensen i øst og ca. 35 km til Adriaterhavskysten i sør, mens Alpene ligger omtrent 50 km nord for byen. Byen nevnes første gang i kilder fra år 983.

Mange besøker Udine på grunn av de gamle byggverkene som er å finne i byen. En av de mest kjente severdighetene er en borg som ligger på en høyde over byen og ble reist på 1500-tallet. I dag huser borgen et kunstgalleri med malerier fra 1300-tallet, et bymuseum samt et arkeologisk museum. Et annen kjent landemerke er Palazzo Patriarcale som strekker seg tilbake til 1517 og ble brukt til patriarkbolig, mens byens katedral ble oppført i 1236.

Friuli Venezia Giulia Airport ligger omtrent 35 km unna.