Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kingston

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kingston inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kingston miniguide

Leiebil Kingston
Bilutleie Kingston

Kingston er hovedstaden og den største byen på Jamaica som ligger like sør for Cuba i Latin-Amerika. Hovedstaden befinner seg på den sørøstlige delen av øya, og her ligger også landets viktigste havn. Havna er naturlig og herfra eksporteres varer som kaffe, sukker og tobakk. Kingston ble grunnlagt i 1693 etter at den gamle byen og havnen Port Royal ble oversvømt og ødelagt av jordskjelv. I 2001 bodde det omtrent 96 000 innbyggere i byen.

Man kan finne mange interessante attraksjoner i byen, blant annet Bob Marley Museum som omhandler den verdenskjente reggae-legenden. Hope Botanical Gardens er en botanisk hage som ble anlagt i 1873, mens Castleton Bonatical Gardens fra 1862 ligger ca. 20 km nord for byen. Med Olde Jamaica Tours kan man få en grundig innføring i byens arkitektur og museer, og hvert år arrangeres det kjente festivaler som Rebel Salute Music Festival og Heritage Fest.

Norman Manley Internasjonale Flyplass ligger omtrent 15 km fra byen, på halvøya Palisadoes.