Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Montego Bay

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montego Bay inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montego Bay miniguide

Leiebil Montego Bay

Bilutleie Montego Bay

Montego Bay befinner seg i vest på Jamaicas nordlige kyst og er den nest viktigste havnebyen i landet. Varer som rom, kaffe, sukker og bananer eksporteres fra denne havnen. Montego Bay er den nest største byen i areal og den tredje største i antall innbyggere, og i 2007 ble innbyggertallet målt til over 82 000. Det er ca. 135 km til hovedstaden Kingston som ligger på den sørøstlige kysten.

Montego Bay er den fremste turistbyen i landet med mange gode fasiliteter og aktiviteter, samt en ypperlig beliggenhet på kysten mot Det karibiske hav. Området er frodig og strandområdene vakre med grønt hav og palmer på strandpromenaden. Dolphin Cove er en lagune hvor besøkende kan svømme og leke blant delfiner, og det arrangeres forskjellige rundturer og safari i og utenfor byen. Rose Hall Great House er en vakker bygning som hjemsøkes av en legende om heksen Annie Palmer.

Sir Donald Sangster Internasjonale Flyplass ligger ca. 3 km nord for Montego Bay.

Norsk bokmål