Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Aomori

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aomori inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aomori miniguide

Leiebil Aomori

Bilutleie Aomori

Aomori i Japan ligger lengst nord på øyen Honshu, ved Mutsubukta. Ca. 309.000 innbyggere bor i havnebyen som eksporterer fisk og tømmer.

Aomori er kjent for Nebutafestivalen, som skal være japansk største festival. Nebuta holdes hvert år fra 2. august til 7. august, og ender med en parade med tente lanterner og dansere i kostymer. For dem som ikke besøker Aomori under festivalen er det en utstilling i Nebutanosato med bilder fra festivalen. Aomoris turistssenter, Aspam-senteret, er en triangulær bygning som har filmvisning. Det er også et godt utkikkspunkt over Aomori. Byen har attraksjoner som akvarium med delfinshow og flere museer. Fergen Yotei-maru fergen som gikk mellom Hokkaido og Amori før Seikans undersjøiske tunnel kom, er i dag et museum med en øl-hage. I området rundt, ligger den vakre innsjøen Towada, og Hakkoidafjellene, som har gode turforhold.

Aomori lufthavn ligger ca. 12 kilometer sørvest for sentrum av Aomori.

Norsk bokmål