Leiebil Japan

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Japan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Japan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Japan miniguide

Leiebil Japan
Bilutleie Japan

Japan ligger i Øst-Asia, ved Stillehavet, og har 127 millioner innbyggere (2008). Japan består av flere øyer, der de største er Kyushu, Shikoko, Honshu og Hokkaido. Honshu er den aller største øya. I tillegg har landet over 3000 småøyer. Landet har kystlinje mot Japanhavet (med forbindelse til Stillehavet).

Landskapet i Japan er fjellrikt, og høyeste fjell – Fuji – ligger 3776 m.o.h. Klimaet er stort sett temperert, med fire årstider – der vintrene er kalde. Sørligste del av Japan har derimot et subtropisk havklima, med varme vintre og svært varme somre.

Hovedstaden Tokyo ligger øst på øya Honshu, og har 12 millioner innbyggere. Tokyo er landets sentrum for økonomi, handel og industri. De to elvene Sumida og Tama renner gjennom byen.

Kjente severdigheter i Tokyo er Meiji-tempelet fra 1867, Keiserpalasset og Tokyo Tower – et observasjonstårn på 333 meter.

Japan har sin helt spesielle kultur – både innenfor kunst, musikk, folkedans og håndverk. Landet har også en unik mattradisjon. Mange turister reiser til Japan på våren – når de vakre kirsebærtrærne blomstrer.

De mest besøkte byene i Japan er Tokyo, havnebyen Hiroshima, Kanazawa, Kyoto, Nagasaki, Nara (mange buddistiske templer og historiske bygninger), Osaka, Sapporo og Sendai.

Hovedflyplassene i Japan er: Narita Internasjonale Flyplass – som ligger 60 km øst for Tokyo og Kansai Internasjonale Flyplass – som ligger 50 km sørøst  for byen Osaka.

Leiebil i Japan har aldri vært billigere. Prøv søkemotoren over og finn overraskende lave priser på leiebil over hele Japan.