Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kobe

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kobe inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kobe miniguide

Leiebil Kobe
Bilutleie Kobe

Kobe er en by 30 kilometer vest for Osaka, på øyen Honshu. Kobe ligger ved Osakabukta. Byen er hovedstad i preketuret Hyogo, og er en del av storbyregionen Hanshin. Ca. 1,5 millioner bor i Kobe, som er en av Japans viktigste havnebyer. Kobe har broforbindelse med øyen Awaji.

Kobe var en av de første japanske byene som begynte å handle med Vesten i 1868. Kobe har derfor ikke overraskende flere hus i vestlig stil. I 1995 ble Kobe sterkt rammet av et jordskjelv som målte 7,3 på Richters skala. Nunobiki fossefallene, en av Japans største, ligger i Kobe. Besøkende kan ta gondolbane til fjellet Rokko, der det er et parkanlegg og god utsikt over Osaka-bukta. Kobe har flere parker og blomsterparker. Byen har også attraksjoner som Hyogo kunstmuseum, bryggerier og sakeproduksjon.  Kobe arrangerer moteshow i månedsskiftet august/september, og jazzfestival i oktober.

Kobe flyplass ligger 7 kilometer fra Kobe sentrum, og Kansai 24 kilometer fra Kobe.