Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nagasaki

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nagasaki inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nagasaki miniguide

Leiebil Nagasaki
Bilutleie Nagasaki

Nagasaki ligger på vestkysten av Kyushu. Nagasaki er hovedstad i prefekturet med samme navn. 451.000 innbyggere bor i byen (2006).  Havnebyen Nagasaki eksporterer mye kull, sement, tekstiler, og importerer olje.

Nagasaki er kjent for atombomben som ble sluppet her 9 august 1945, tre dager etter at verdens første atombombe traff Hiroshima. 1/3 av byen ble rasert, og 39.000 drept og 45.000 skadet. Byen har en fredpark til minne om hendelsen. Nagasaki ble grunnlagt av portugiserne på 1600-tallet, og var keiserens marinebase.  Nagasaki er også setting for Puccinis Madame Butterflystykke. Blant Nagasakis attraksjoner er Oura kirken fra 1864. Den regnes som en av japansk vakreste bygninger, og er også kjent som kirken for de 26 martyrene. Den romersk-katolske kirken er en av de eldste i Japan, og ble bygget for glemte kristne som ble drept i 1597.  Fjellet Inasa, som ligger 333 moh kan nåes ved gondolbane.

Nagasaki flyplass ligger 18 kilometer fra Nagasaki i sentrum av byen Omura.