Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Osaka

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Osaka inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Osaka miniguide

Leiebil Osaka
Bilutleie Osaka

Osaka ligger på sørkysten av Honshu ved Osaka-bukten. Osaka er Japans nest største by, og er sentrum i storbyregionen Hanshin. I Osaka bor det ca. 2,6 millioner innbyggere (2005). Osaka har flere havneanlegg, og er gjennomskåret av elveløp og kanaler.

Osaka var handelsby på 6-700-tallet, og var i middelalderen kjent som Naniwa. Byens slott ble bygget i 1853 av Hideyoshi, og er museum i dag. I Osaka ligger det mange buddhist- og shintotempler. Det har rykte på seg for å ha Japans beste mat, drikke og festested. Fra Umeda Sky-bygningen kan besøkende få god oversikt over Osaka i observatoriet som ligger 173 meter over bakken. Osaka har et av verdens største akvarier, Kaiyukan. Osaka har også attraksjoner som Sumoturnering i midten av mars og et vitenskapsmuseum med planetarium.

Kansai internasjonale flyplass ligger 50 kilometer utenfor Osaka. Den var verdens første  internasjonale flyplass utenfor fastlandet, og ligger på en kunstig øy i Osaka-bukta sør for Osaka.