Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Osaka

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Osaka inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Osaka miniguide

Leiebil Osaka

Bilutleie Osaka

Osaka ligger på sørkysten av Honshu ved Osaka-bukten. Osaka er Japans nest største by, og er sentrum i storbyregionen Hanshin. I Osaka bor det ca. 2,6 millioner innbyggere (2005). Osaka har flere havneanlegg, og er gjennomskåret av elveløp og kanaler.

Osaka var handelsby på 6-700-tallet, og var i middelalderen kjent som Naniwa. Byens slott ble bygget i 1853 av Hideyoshi, og er museum i dag. I Osaka ligger det mange buddhist- og shintotempler. Det har rykte på seg for å ha Japans beste mat, drikke og festested. Fra Umeda Sky-bygningen kan besøkende få god oversikt over Osaka i observatoriet som ligger 173 meter over bakken. Osaka har et av verdens største akvarier, Kaiyukan. Osaka har også attraksjoner som Sumoturnering i midten av mars og et vitenskapsmuseum med planetarium.

Kansai internasjonale flyplass ligger 50 kilometer utenfor Osaka. Den var verdens første  internasjonale flyplass utenfor fastlandet, og ligger på en kunstig øy i Osaka-bukta sør for Osaka.

Norsk bokmål